Nyhedsbrev August 2020

Nyhedsbrev #4 – 2020 Rotweiss 

 

Udsendes i anledning af vores 2-års fødselsdag

 

Ja, så fylder vi år – igen. 1. september er det 2 år siden vi gik i luften med vores hjemmeside og webshop og meget vin er rendt igennem siden da. Et stigende salg viser da også tydeligt, at vi med vores sortiment har ramt rigtig mange vinnyderes smag og at vores priser er fornuftige. Der skal derfor rettes en stor tak til alle der foreløbigt har fundet vej til vores righoldige udvalg af kvalitetsvine fra Tyskland, Østrig og Luxembourg.


Riesling Week 2020:

Hele Danmark fejrer og hylder riesling druen i perioden 4. til 13. september. Vi stiller op hos Whisky.dk i Sjølund Lørdag d. 5. september med et flot udvalg af denne fantastiske drue og har naturligvis en række rigtig gode tilbud med. Mød op i tidsrummet 11-15, smag på vinene og få en god dag i de inspirerende omgivelser, der rummer Danmarks absolut største udvalg af spirituøse drikke. Se venligst yderligere detaljer på vores Facebook-side samt på www.whisky.dk


Vinmesse Erritsø:

Lørdag d. 24. oktober ELLER lørdag d. 21. november er der vinmesse i Erritsø. Datoen er lidt usikker i.f.t. den aktuelle forsamlingsforbud på 100 personer. Rotweiss er naturligvis med og det bliver herlig igen at komme ud og møde kolleger, kunder og nye mennesker. Vi liner op med et pænt udvalg af vores vine og har selvfølgelig en række gode tilbud med😊 Vi skal nok melde ud, når den endelige dato er kendt.

 

Og så, mine damer og herrer – TAH DAH……….: Her kommer der en Verdenssensation!

I anledning af vores fødselsdag har vi foræret os selv samt jer kunder intet mindre end en verdenssensation. I tæt samarbejde med Daniel Molitor fra vingården Viermorgenhof / Stairs n Roses i Kinheim ved Mosel, igangsætter vi et spændende projekt der går ud på følgende:

På vinbjerget Kinheimer Rosenberg dyrker Daniel Molitor den almenkendte hvide (weisser) riesling drue men også en rød (Roter) riesling. Ja, du læste rigtigt. Den har dog intet at gøre med rødvin; Navnet har den fået på grund af sit rødlige skær. Visse kloge folk mener i øvrigt at den røde riesling faktisk er den originale stamfader til den hvide riesling drue.

At lege lidt med ordene Rot og Weiss, giver i den grad mening for os som importør; Selvfølgelig skal vi da have en vin der i den grad relaterer til vores navn 😊


Vi er i samråd med Daniel blevet enige om at fremstille en cuvée bestående af de 2 nævnte druer og i 2 forskellige udgaver:

  • En feinherb (let sødmefyldt vin) cuvée der flaskes i 400 eksemplarer i løbet af foråret 2021
  • En trocken (tør) fadlagret cuvée der flaskes 300 eksemplarer; Frigives i foråret 2022

De 2 vine fremstilles eksklusivt for Rotweiss Vinimport og der vil ikke blive fremstillet flere end nævnt ovenfor. Alle flasker bliver nummereret.


Og hvordan kommer de så til at smage? Vi ved det ikke men er 100% trygge ved at have Daniel Molitor med som vinmager på projektet; Hans erfaringer som professionel vinavler kan ingen tage fra ham – og så har han jo også senior Reinhard Molitor ved sin side😊 

Den røde riesling har smagsnoter af æbler, pærer, ananas og citroner og vil komplimentere den hvide rieslings typiske smagsnoter der kan indeholde fersken, pære, æble, mango og melon. Når de første prøver kan tages, skal vi nok komme med flere kommentarer. Daniel har i øvrigt lovet at tage fotos i ny og næ, så vi kan følge processen fra mark til flaske.

 Roter riesling. Foto taget på Kinheimer Rosenberg 16. august 2020                                          Weisser riesling. Foto taget på Kinheimer Rosenberg 16. august 2020


Du, kære vinnyder kan være med! Du får her muligheden for at forhåndsbestille de 2 vine til en særdeles favorabel pris. Feinherben får du til kun 99,- pr. flaske hvis du bestiller senest 31-12-2020. Prisen vil efterfølgende stige til 129,-. Sælges kun á 6 stk. og du sparer således 180,- pr. kasse!

Den fadlagrede tilbydes frem til 31-12 2021 til kun 119,- pr. flaske. Prisen bliver herefter 159,-. Sælges ligeledes á 6 stk. Her bliver besparelsen hele 240,- pr. kasse!

Hvis du benytter dig af ovenstående tilbud, får du naturligvis en kvittering samt et tilgodebevis der indløses ved leveringen. Jeg skal personligt garantere for at du ikke bliver snydt!

Der er således pæne rabatter at hente – hvis du tør! Vi aner som sagt intet om hvordan de kommer til smage, men blot at det er unikke vine i særdeles begrænsede mængder.

Allerede nu kan du dog få en lille forsmag, idet Rotweiss har en ”ren rødRuby Riesling fra Stairs n Roses i sortimentet. Derudover kan du naturligvis også købe en almindelig Riesling feinherb. En mellemting af disse 2 vine skulle gerne være nogenlunde der hvor vi lander, når der flaskes til foråret 2021. Høsten 2020 tegner til at blive god og de foreløbige fotos af vores druer, viser da også at de er særdeles flotte og sunde.

Begge ”projektvine” i forsalg samt den nævnte Ruby Riesling er at finde i vores webshop. Derudover naturligvis også ”almindelige” rieslinger😊


Søges:

Findes der en dygtig grafisk designer eller ”bare” en der er lidt kreativ derude? Vi skal naturligvis have fremstillet et par flotte etiketter til de 2 vine og behøver derfor hjælp fra en der har flair for sligt.

Udover æren vil der naturligvis og falde et honorar i flydende form. Kontakt mig venligst på mhk@rotweiss.dk eller via Messenger. 

google6dd57302b1510ffc
SiteLock
unsplash