Viermorgenhof

 Viermorgenhof, Kinheim / Mosel                            

                                                    Her står man tidligt op !

MEET THE MOLITORS´s


Reinhard (senior) og Daniel Molitor driver i fællesskab vingården Viermorgenhof med god hjælp fra Daniels hustru Julia. Familien Molitor - der har til huse i Kinheim-Kindel - har en lang tradition for at dyrke vin. Helt tilbage fra det 16. århundrede har der været vinavlere i familien.


"Vi er en lille familie-vingård i Kinheim-Kindel, der ligger på midterstykket af Mosel i den store Mosel-sløjfe mellem Bernkastel-Kues og Traben-Trarbach.

Rieslingdruen er vores store lidenskab, og ingen steder i verden er det muligt at producere så mineralske og harmoniske Riesling-vine som på Mellem-Moselens stejle skiferskråninger. Også frugtfulde Rivaner og Pinot Blanc druer modner her. Relativt nyt for Mosel-området er endvidere dyrkning af røde druesorter. Ikke mindst på grund af de gunstige vejrforhold i de senere år, behøver vi ikke længere at holde os tilbage i forhold til andre vindyrkningsområder. I udviklingen af røde vine har vi fået stor erfaring i de senere år og er med rette stolte af vores frugt-aromatiske Dornfelder og Spätburgunder"

Læs HER hvad den kendte vinblogger Ulrik Houlberg har skrevet om 2 af Stairs n Roses vine

OBS: Vi har flere "gamle" riesling Auslese fra Viermorgenhof på lager; ring eller skriv for nærmere info

google6dd57302b1510ffc
SiteLock
unsplash