Link for Erhvervskunder

Rotweiss ApS sælger også engros til registrerede erhvervskunder som typisk er caféer, restauranter, hoteller og spillesteder. 

Vi udarbejder en særskilt sortimentsliste tilpasset lige netop DERES præferencer og behov. De fleste af vores engrosvine er ikke at finde i vores webshop idet de udelukkende sælges til erhvervskunder. Kontakt os venligst for nærmere oplysninger.

Rotweiss Vinimport ApS blev grundlagt i 2018 ud fra den klare opfattelse af at der "manglede" noget autensitet, sjæl og nerve på det danske vinmarked.

Vi synes selv at vi har fundet en lang række spændende og betalbare vine fra en flok yderst dedikerede vinavlere og  det vil glæde os hvis du har lyst til at smage. Zum wohl :-)

Rotweiss Vinimport ApS ejes og drives af en mindre kreds af partnere og vinentusiaster. Vores mål er at fremme kendskabet til kvalitetsvine fra lande der ligger forholdsvis tæt på Danmark. Dette dels fordi at vinene fra netop de lande smager godt og dels fordi det miljømæssigt er det eneste rigtige. At gå "over åen" efter vin, er galimathias. Vi støtter biodynamisk vinavl og har det som topprioritet når vi finder nye vine til porteføljen

 Vores portefølje består af vine fra en perlerække af håndplukkede" vinmagere fra Tyskland, Østrig, Luxembourg, Frankrig, Italien, USA og Spanien. Hver især er nøje valgt ud fra det kriterie, at deres vine skal bibringe det danske marked noget nyt - og velsmagende!

Vi er både glade og stolte over at repræsentere hver eneste af vores leverandører og vi ser frem til et godt og frugtbart samarbejde i årene der kommer. Ting tager tid men med så stærk en portefølje, ved vi at vi har fat i den lange ende.


         Tradition er ikke at bevare asken,men 

           derimod at puste til gløderne:-)

Ved siden af.......

Udover nærværende importforretning har vi også gang i andre vinrelaterede aktiviteter. Bl.a. Facebookgruppen Wineswap, hvor vinmagere, sommelierer, vinskribenter og andet godtfolk mødes samt Facebook-gruppen Mosel Vin Konsulat, der fungerer som promotion for udvalgte vinavlere, feriehuse, Bed & breakfasts og restauranter i Mosel

Telefon61455866
google6dd57302b1510ffc
SiteLock
unsplash