Om Rotweiss Vinimport

    Kunsten at vælge.......


Bag enhver vin gemmer der sig en historie. Vinene i vores sortiment er yderst forskellige men har dog det tilfælles at de er fremstillet af dygtige vinmagere der hver især har en god historie at fortælle; En historie om vinmarker og druer, om vejret og ikke mindst om den proces det er, at lave en god vin. Og bag en hver god vin, står der som bekendt et menneske. Vi har haft lange og gode samtaler med "vores" vinmagere - og tro os når vi siger, at de kan deres håndværk. Passion, dedikation og respekt for naturen er blot nogle af de ord der går igen. Resultaterne af deres formåen kan du smage i hver enkelt flaske:-)

Rotweiss Vinimport ApS blev grundlagt i 2018 ud fra den klare opfattelse af at der "manglede" noget på det danske vinmarked. Maintstream, billige vine og dårlig kvalitet er der nok af, så vi gik en anden vej; Små vingårde hvor man fokuserer på bæredygtighed, kvalitet og passion.

Rotweiss Vinimport ApS ejes og drives af en lille kreds af partnere og vinentusiaster. Vores mål at fremme kendskabet til kvalitetsvine fra vingårde der sætter miljøet i højsædet. Vi støtter biodynamisk vinavl og har det som topprioritet når vi finder nye vine til porteføljen

 

Vores portefølje består af vine fra en perlerække af håndplukkede" vinmagere fra Tyskland, Østrig, Luxembourg, Frankrig, Italien, USA og Spanien. Hver især er nøje valgt ud fra det kriterie, at deres vine skal bibringe det danske marked noget nyt - og velsmagende!

Vi er både glade og stolte over at repræsentere hver eneste af vores leverandører og vi ser frem til et godt og frugtbart samarbejde i årene der kommer. 


 Tradition er ikke at bevare asken, men derimod

at puste til gløderne:-)


Ved siden af.......

Udover nærværende importforretning har vi også gang i andre vinrelaterede aktiviteter. Bl.a. Facebookgruppen Wineswap, hvor vinmagere, sommelierer, vinskribenter og andet godtfolk mødes samt Facebookgruppen Mosel Vin Konsulat, der fungerer som promotion for udvalgte vinavlere, feriehuse, Bed & breakfasts og restauranter i Mosel

Telefon61455866
SiteLock
unsplash