Vin fra USA

Petersen Vineyards, Contra Costa County

California, USA

Petersen Vineyards blev etableret i 2012, og med ønsket om at lære faget alt fra A-Z, startede vi med at lære at dyrke druer og håndtere vores vinstokke. Med den første høst i 2013 lavede vi vores første vin, og året efter i 2014 lavede vi vores nu berømte Diablo Sunset.

Fuldt engageret i vores projekt blev vingårdslicensen etableret i 2015, og vi udarbejdede og konstruerede vores Zero MOG produktionsproces. Med vin på lagring var det i 2016 tid til at oprette vores marketingstrategi, designe etiketter, lancere websider, alt imens vi indrettede vores faciliteter. Salget startede i 2017, og resten er historie...

Petersen Vineyards
Petersen Vineyards

En Bæredygtig Vingård


SOLENERGI: Petersen Vineyards er stolte af at kunne sige, at vores drift er 100% drevet af solenergi! Vores overskydende solenergiproduktion opvejer brændstofforbruget og gør vores fodaftryk kulstofneutralt!


AFFALD: Vi tænker på alle vores aktiviteter. Vingårdens spildevand behandles og genbruges til kunstvanding af vingården. Alt høstbiomasseaffald komposteres og returneres til jorden


GENBRUG: Vi sorterer og genanvender vores affald, og vi genbruger vores trykte flasker. Vi betaler 5 kr for returnerede gode flasker; Der er penge i genbrug!


ØKOLOGISK: Vi er ikke økologisk certificerede, men på vores vingård bruger vi kun økologisk certificerede produkter til skadedyrs- og svampebekæmpelse. Herbicider, såsom RoundUp, undgås helt!


ZERO MOG: Vi håndplukker og sorterer vores høst 100% og alt MOG (materiale andet end druer) fjernes. Resultatet er en fin elegant fyldig vin, trofast til druens karakter!


INGEN TILSÆTNINGSSTOFFER: Vores vine er lavet uden kemiske tilsætningsstoffer! Vi tror på "old school vinfremstilling", og at vin tager sin tid. Åben beholder, langsom gæring og lang maceration. Der er ingen genveje - vin er ikke en kemisk formel!


SULFITTER: En lille mængde sulfit er nødvendig for at bevare vinen. Vi er imod overforbrug og bruger mindre end halvdelen af hvad branchen bruger i gennemsnit! Ingen hovedpine med vores vine!


VEGAN: Petersen Vineyards bruger ingen animalske produkter i vores vinfremstilling!

Petersen Vineyard
Petersen Vineyard
Tipsy Petersen Vineyards

2017 Central Coast Wine Competition

  • Tinta de la Vida awarded Gold
  • Valedepenas awarded Silver
  • Diablo Sunset awarded Bronze
  • Petite Sirah awarded Bronze
  • Zinfandel awarded Bronze

2018 San Francisco Chronicle Wine Competition

  • Valdepenas awarded Silver
  • Petite Sirah awarded Bronze
  • Diablo Sunset awarded Bronze
Petersen Vineyard
Petersen Vineyard
Petersen Vineyard
Tipsy Petersen Vineyards Rotweiss
SiteLock
unsplash