Nyhedsbreve Present & past

                                                         Nyhedsbreve 

Vores nyhedbrev udkommer flere gange om måneden; Tilmelding via Whisky.dk - husk at klikke VIN som interesse:-)  Du kan også følge vores BLOG

Herunder finder du links til udvalgte tidligere nyhedsbreve

Rotweiss Vinimport ApS blev grundlagt i 2018 ud fra den klare opfattelse af at der "manglede" noget på det danske vinmarked. Der sker overordenligt meget i disse år på både den tyske og den østrigske vinscene og det vil vi gerne være med til at formidle.

Vi synes selv at vi har fundet en lang række spændende og betalbare vine fra en flok yderst dedikerede vinavlere og  det vil glæde os hvis du har lyst til at smage; Zum wohl :-)

Vores portefølje består af vine fra en perlerække af håndplukkede" vinmagere fra Tyskland, Østrig, Luxembourg og Frankrig. Hver især er nøje valgt ud fra det kriterie, at deres vine skal bibringe det danske marked noget nyt - og velsmagende!

Vi er både glade og stolte over at repræsentere hver eneste af vores leverandører og vi ser frem til et godt og frugtbart samarbejde i årene der kommer. Ting tager tid men med så stærk en portefølje, ved vi at vi har fat i den lange ende.


   Tradition er ikke at bevare asken, men derimod at puste til gløderne:-)


Rotweiss Vinimport ApS ejes og drives af en lille kreds af partnere og vinentusiaster. Vores mål er at fremme kendskabet til kvalitetsvine fra lande der ligger forholdsvis tæt på Danmark. Dette dels fordi at vinene fra netop de lande smager godt og dels fordi det miljømæssigt er det eneste rigtige. At gå "over åen" efter vin, er galimathias. Vi støtter biodynamisk vinavl og har det som topprioritet når vi finder nye vine til porteføljen

Rotweiss Vinimport
Rotweiss Vinimport
Rotweiss Vinimport
Rotweiss Vinimport
Rotweiss Vinimport
google6dd57302b1510ffc
SiteLock
unsplash