DAS Riesling Kartell

DAS Riesling Kartell - Mosel                                          

                                                        Verdammt gode vine!

 

MOSEL MAFIOSOS ? Das Riesling Kartell.............


Et kartel bestående af stolte unge vinproducenter, der dyrker fremragende berusende stoffer (kaldet Riesling) i stor skala. Formålet med kartellet er en monopolisering af vinmarkedet samt erobring af verdensdominansen. De 6 medlemmer er entusiaster af den fineste slags; De stopper ikke selv på de stejleste af de stejle skråninger ved Mosel, men kæmper bravt for for at høste Riesling druer af høj kvalitet (og så er de forresten ikke uden humor:-))

Wein- & Wohngut Paulushof

Winzer: Tobias Dahm


Weingut Clemens Busch

Winzer: Johannes Busch


Weingut Simonis

Winzer: Nico Simonis


Weingut Robert Busch

Winzer: Dominik Busch


Weingut Werner Lay

Winzer: Matthias Lay


Weingut Markus Busch

Winzer: Markus Busch

Wein- & Wohngut Paulushof

Winzer: Tobias Dahm

Opnåede i 2002 et diplom efter endt vinuddannelse.

Siden da beskæftiget i arbejdslejren Paulushof.

Dømt til liv med Esther Dahm i 2004. På grund af nomineringer i kategorien "verdammt gode vine" af bl.a. EICHELMANN og FEINSCHMECKER er Tobias i øjeblikket på fri fod

Weingut Simonis

Winzer: Nico Simonis

Allerede da Nico var en lille dreng valgte faderen ham som sin kommende efterfølger på familiegården. Efter to års uddannelse som tekniker og med tilhørende eskapader, (især styrkelsen af ​​drikkeri gennem hyppige vinsmagninger), blev Nico dømt til tvangsarbejde på Bremmer Calmont og i forældrenes vingård. Her er han i dag ansvarlig for smagseksplosionerne i de Verdammt gode vine.

Weingut Robert Busch

Winzer: Dominik Busch

Efter at være brudt ud af institutionen Geisenheim (vin-universitet) i 2010, flygtede Dominik i 6 måneder til Sydafrika - men blev dog udleveret til Tyskland igen. I øjeblikket dømt til afretning på forældrenes vingård, medens han venter på sin livslange fordømmelse.

German Wine Institute (DWI) afholdt i 2018 en afstemning om hvilken vin der er Tysklands" sejeste" vin. Med over 8500 onlinestemmer vandt Das Riesling Kartell absolut de fleste og deres Cuveé kan derfor kaldes Germany´s coolest Wine

Weingut Markus Busch

Winzer: Markus Busch

Født i 1977 og bosiddende i Pünderich. Her hører Markus til klanen af ​​”Buschvinmagerne”. Efter tre års lærlingeuddannelse gemte han sig af sikkerhedsmæssige årsager nede i Bad Kreuznach. Ved årtusindskiftet afsluttede han den vindyrknings-teknologiske skole der.

Familiens ”Patron” overlader ham i 2005 familiegården. Med undtagelse af mindre hækknivangreb på velbeskyttede vinstokke er Markus nu blevet rehabiliteret. Er i dag fuldstændig dedikeret til økologiske eliminationsmetoder.

google6dd57302b1510ffc

Weingut Werner Lay

Winzer: Matthias Lay

Formet af familie og sociale omgivelser får Matthias allerede som teenager kontakt til Riesling-miljøet. Entusiastisk over dyrkning af Riesling vinstokke, indser han, at der med særligt godt materiale kan produceres excellente vine på de stejle Moselskråninger.

Første gæringstest oprinder; Straf: frihedsberøvelse på 8 semestre i Geisenheim. Træt at det lokale miljø, søger Matthias international erfaring og flygter med falsk identitet til først New Zealand og senere til Californien. Tilbage i familiebedriften påtager han sig nu ansvar for produktion og distribution af de ”forbudte varer”.

Weingut Clemens Busch

Winzer: Johannes Busch

Vokset op som en lille dreng i ”økomiljøet” i hans forældres vingård.

Deserteret til den australske outback i en ung alder.

Bag Geisenheim´s gardiner blev der senere studeret drikkevareteknologi. Efter et oprør på forældrenes vingård, flygtede Johannes til New Zealand.

På grund af yderligere spionageaktiviteter i andre virksomheder og regioner har der hersket anarki på forældrenes vingård siden 2013.

SiteLock
unsplash