Nyhedsbrev Juni 2020

Nyhedsbrev #2 – 2020 Rotweiss Version 2.0


I forrige nyhedsbrev meddelte vi stolt at ”nu fik vi 2020 skudt i gang” og tak, skæbnen! Det blev da vist med Coronakugler, pandemipanser og Lock-down laser!


Vi skulle have deltaget i Kolding Vinmesse: Aflyst. Holbæk Vinmesse: Aflyst - og minsandten om ikke også Ribe Vinfestival i slutningen af august blev aflyst. Ikke just de bedste konditioner for en lille virksomhed, der gerne vil møde sine kunder, herunder de potentielle, face-to-face.

Også ProWein i Düsseldorf samt Mythos Mosel gik samme vej og da grænsen jo har været/er lukket, er det ikke just leverandørbesøg tiden er gået med. Det rådes der dog bod på "lige om lidt" :-)


Heldigvis har der været en pæn stigning i vores salg via webshoppen og der skal lyde en oprigtig tak til alle der har været forbi for at smide en ordre eller 2. Det har i den grad været med til at holde humøret oppe; Tak😊


Under Corona krisen begyndte mange vinavlere at afholde online vinsmagninger. En smart og hyggelig måde at ”mødes på” - og så skal man ikke bøvle med at finde en der kan køre hjem😊 Flere af vores nuværende, men også kommende, leverandører var med på vognen og der er således smagt adskillige spændende vine på den måde. Det er naturligvis ikke helt det samme som at være til stede på vingården og kan aldrig erstatte et rigtigt fysisk møde, men under de givne omstændigheder har det fungeret fint og leverandørerne har fået solgt noget vin. F.eks. solgte Stairs n Roses i Mosel flere end 100 kasser til deres virtuelle smagning. Godt gået!


Ved VDP-præsentationen i Hamborg tilbage i januar, fik vi positiv kontakt til flere dygtige producenter og det er da med en vis stolthed at vi nu kan præsentere Weingut Seeger fra Leimen ved Heidelberg. Thomas Seeger er det man kalder en ”Weltklasse-Weingut” og når man smager hans vine, er man heller ikke i tvivl om at vi nu befinder os i den absolut høje ende af kvalitetsskalaen. Hele 5 stjerner (ud af 5) har han opnået i vinbibelen Eichelmann, foruden en lang række andre udmærkelser og anerkendelser.

I første omgang har vi hjemtaget 3 flotte GG´ere samt 5 Erste Lage vine. Kvalitet koster som bekendt, men vi har landet dem på et fornuftigt niveau. Se selv i webshoppen.

I takt med at vi lærer vores kunder at kende, sker der en løbende tilpasning af vores sortiment. Enkelte vine eller leverandører glider ud og nye kommer til. Allerede nu er der indgået aftale med yderligere 2 nye vingårde men vi venter lige lidt endnu med at røbe hvem det er; Forventningens glæde er som bekendt en af de bedste glæder😊

 

Til oktober bliver der arrangeret en vinmesse i Fredericia og her vil vi naturligvis være at finde. Det skal blive rart igen at komme ud af huset og møde en masse glade mennesker. Derudover er der lagt planer for en lille ”bombe” med opstart 1. januar 2021. Mere om det senere!!


Vi har rustet op på erhvervssalget og har bl.a. fået Vadehavscaféen i Ballum, Restaurant EliZabeth i Tønder samt Iller Slot som kunder. Alle har de adskillige af vores gode vine på menukortet og vi ønsker dem en rigtig god sæson og håber at også de får indhentet noget af det der gik tabt under ”den store nedlukning”.


Af gammel vane har jeg skrevet VI teksten her. Det er dog ikke helt korrekt, idet Henrik B. Olesen er trådt ud af Rotweiss pr. 1. maj og at jeg nu alene tegner selskabet. Ingen dramatik men blot en erkendelse af at vi har hver sin opfattelse af hvordan fremtiden skal tackles. Jeg takker Henrik mange gange for god sparring og hyggeligt samvær i tiden der gik.


Fremtiden ser derfor umiddelbart fornuftig ud men........... den forgangne tid har også tydeliggjort, at ingen kender dagen før end solen er gået ned.


JEG håber det bedste og ønsker alle vores kunder, kommende kunder samt naturligvis leverandører en rigtig god sommer.


Zum wohl 😊


Max-Henrik – only the brave can walk alone


Rotweiss Vinimport

google6dd57302b1510ffc
SiteLock
unsplash