Lukas Krauss - Mann mit hut

Lukas Krauß about himself: Berthold Brecht called himself a playwright among poets - I am a winegrower among vintagers. (© Andreas Durst)

Lukas er en frisk, ung og dygtig mand, der sætter sin hat som han vil! "Der mann mit hut”, giver ikke stjerner men hatte til sine vine: 1 hat er hverdagsvin, 2 hatte en tak bedre og 3 hatte hans absolutte topvine. Samtidig er han manden bag vinserien Pornfelder – et oplagt navn til vine der lavet på Portugieser og Dornfelderdruer 😊

Hattemanden har arbejdet hos Johner i både Tyskland og i New Zealand.

Lukas har endvidere i en periode arbejdet som assisterende vinmager hos Müller-Cartois, der under vinmager Martin Franzens kyndige ledelse også laver fremragende vine.

Enhver, der møder denne unge mand, iført en hat og solbriller i vinmarkerne, vil bemærke, at han ikke ligefrem repræsenterer arketypen på en vinproducent.  Han er sin egen.

 

Hans marker er placeret godt 7 km ud af vinruten, hvor det dejlige kuperede landskab smelter sammen med "almindelig" landbrugsjord.

Her "går det fint" med bla. at producere Silvaner, som Robert Haller, den velrespekterede direktør for Bürgerspital i Würzburg, har karakteriseret som "um god".

google6dd57302b1510ffc
SiteLock

Ved brug dette website accepterer du cookies

Læs mere
Godkend