Lukas Krauss - Mann mit hut
Lukas krauss

Lukas Krauß about himself: Berthold Brecht called himself a playwright among poets - I am a winegrower among vintagers. (© Andreas Durst)

Lukas krauss
Lukas krauss
Lukas krauss
Lukas krauss
Lukas krauss

Lukas er en frisk, ung og dygtig mand, der sætter sin hat som han vil! "Der mann mit hut”, giver ikke stjerner men hatte til sine vine: 1 hat er hverdagsvin, 2 hatte en tak bedre og 3 hatte hans absolutte topvine. Samtidig er han manden bag vinserien Pornfelder – et oplagt navn til vine der lavet på Portugieser og Dornfelderdruer 😊

Hattemanden har arbejdet hos Johner i både Tyskland og i New Zealand.

Lukas har endvidere i en periode arbejdet som assisterende vinmager hos Müller-Cartois, der under vinmager Martin Franzens kyndige ledelse også laver fremragende vine.

Enhver, der møder denne unge mand, iført en hat og solbriller i vinmarkerne, vil bemærke, at han ikke ligefrem repræsenterer arketypen på en vinproducent.  Han er sin egen.

 

Hans marker er placeret godt 7 km ud af vinruten, hvor det dejlige kuperede landskab smelter sammen med "almindelig" landbrugsjord.

Her "går det fint" med bla. at producere Silvaner, som Robert Haller, den velrespekterede direktør for Bürgerspital i Würzburg, har karakteriseret som "um god".

google6dd57302b1510ffc
SiteLock