Smagsnoter

Om smagsnoter - eller mangel på samme

google6dd57302b1510ffc
Tyskland vin
Østrig Vin
Luxembourg vin
En drue bedre....

Du sidder måske og tænker hvorfor vores smagsnoter ikke fylder mere end de gør? Forklaringen kommer her:

 

Vil det være fair at vi (som sælgere) lovpriser et produkt som vi ønsker du skal købe? Det synes vi ikke; Enhver kan tale en vin op med flotte ord og skamrosninger. Hvor ofte har man ikke læst en anmeldelse af en vin som slet ikke lever op til ens egen opfattelse når først proppen er taget af og der er skænket i glasset?

 

De smagsnoter som du finder på Rotweiss ´s vine er korte men ærlige. Vi beskriver med få og enkle ord hvilke overordnede indtryk vi selv har fået: Sød, tør, krydret, god syre, o.s.v. Du får så at sige kun en "teaser". Det synes vi er en fair måde at præsentere vores vine på. Resten af oplevelserne skal du selv finde ud af - uden at andre har lagt ord og indtryk i din mund.

 

Du vil derfor ikke finde dufte af rådyr, kostald, æselkrybbe og karklud  en sommerdag eller floskler a la plukket af uskyldsrene jomfruer i måneskin til cikadernes symfoni og flagermusenes basken.

 

Sådan noget har vi ikke på lager!

 

Obs: I flere tilfælde har vi valgt at benytte vinavlerens egen beskrivelse. Samtidig skal vi beklage at ikke alle beskrivelser er oversat til dansk endnu.

Ved brug dette website accepterer du cookies

Læs mere
Godkend
SiteLock