Historie

 

Vores portefølje består af vine fra en perlerække af "håndplukkede" vinmagere fra Tyskland, Østrig og Luxembourg. Hver især er nøje valgt ud fra det kriterie, at deres vine skal bibringe det danske marked noget nyt - og velsmagende!

Vi har endnu flere dygtige vinmagere "på bedding" men har lovet dem arbejdsro i den kommende høst. Så snart den værste travlhed har lagt sig, bliver der igen tid til at snakke sortiment, priser og andre forhold. Hold derfor øje med vores website; Der vil løbende komme nyheder:-) 

Kunsten at vælge.......


Bag enhver vin gemmer der sig en historie. Vinene i vores sortiment er yderst forskellige men har dog det tilfælles at de er fremstillet af dygtige vinmagere der hver især har en god historie at fortælle; En historie om vinmarker og druer, om vejret og ikke mindst om den proces det er, at lave en god vin. Og bag en hver god vin, står der som bekendt et menneske. Vi har haft lange og gode samtaler med "vores" vinmagere - og tro os når vi siger, at de kan deres håndværk. Passion, dedikation og respekt for naturen er blot nogle af de ord der går igen. Resultaterne af deres formåen kan du smage i hver enkelt flaske.

Zum wohl:-)

Rotweiss Vinimport ApS er grundlagt i 2018 ud fra den klare opfattelse af der "mangler" noget på det danske marked. De helt store (og ofte meget dyre) vine er så fint repræsenteret. De billige kan man nogle gange være så (u)heldig at støde på i supermarkederne, hvorimod de spændende og betalbare vine fra dedikerede vinavlere generelt set er svære at finde i Danmark. Det har vi nu lavet om på!

R

O

T

W

E

S

S

Rotweiss Vinimport ApS ejes og drives af Henrik Bækgaard Olesen og Max-Henrik Krause. Begge har vi en mangeårig interesse i vin - og her specielt vin fra Tyskland og Østrig. Henrik bor og arbejder centralt i Tyskland og er således "man on the road" medens Max-Henrik sørger for den daglige drift med udgangspunkt i Kolding

 

R

O

T

W

E

i

S

S

 

R

O

T

W

E

i

S

S

Ved siden af........

 

Udover nærværende importforretning har vi også gang i andre vinrelaterede aktiviteter. Bl.a. Facebookgruppen Wineswap, hvor vinmagere, sommelierer, vinskribenter og andet godtfolk mødes samt Mosel Vin Konsulat, der fungerer som promotion for udvalgte vinavlere, feriehuse, Bed & breakfasts og restauranter i Mosel

google6dd57302b1510ffc