Om Rotweiss Vinimport

    Kunsten at vælge.......


Bag enhver vin gemmer der sig en historie. Vinene i vores sortiment er yderst forskellige men har dog det tilfælles at de er fremstillet af dygtige vinmagere der hver især har en god historie at fortælle; En historie om vinmarker og druer, om vejret og ikke mindst om den proces det er, at lave en god vin. Og bag en hver god vin, står der som bekendt et menneske. Vi har haft lange og gode samtaler med "vores" vinmagere - og tro os når vi siger, at de kan deres håndværk. Passion, dedikation og respekt for naturen er blot nogle af de ord der går igen. Resultaterne af deres formåen kan du smage i hver enkelt flaske. Zum wohl:-)

Rotweiss Vinimport ApS blev grundlagt i 2018 ud fra den klare opfattelse af at der "manglede" noget på det danske vinmarked. Der sker overordenligt meget i disse år på både den tyske og den østrigske vinscene og det vil vi gerne være med til at formidle.

Vi synes selv at vi har fundet en lang række spændende og betalbare vine fra en flok yderst dedikerede vinavlere og  det vil glæde os hvis du har lyst til at smage. Zum wohl :-)

rotweiss

Rotweiss Vinimport ApS ejes og drives af en lille kreds af partnere og vinentusiaster. Alle arbejder med det mål at fremme kendskabet til kvalitetsvine fra lande der ligger forholdsvis tæt på Danmark. Dette dels fordi at vinene fra netop de lande smager godt og dels fordi det miljømæssigt er det eneste rigtige. At gå "over åen" efter vin, er galimathias. Vi støtter biodynamisk vinavl og har det som topprioritet når vi finder nye vine til porteføljen

 

Vores portefølje består af vine fra en perlerække af håndplukkede" vinmagere fra Tyskland, Østrig, Luxembourg og Frankrig. Hver især er nøje valgt ud fra det kriterie, at deres vine skal bibringe det danske marked noget nyt - og velsmagende!

Vi er både glade og stolte over at repræsentere hver eneste af vores leverandører og vi ser frem til et godt og frugtbart samarbejde i årene der kommer. Ting tager tid men med så stærk en portefølje, ved vi at vi har fat i den lange ende.


                 Tradition er ikke at bevare asken, men derimod at puste til gløderne:-)


Ved siden af.......

Udover nærværende importforretning har vi også gang i andre vinrelaterede aktiviteter. Bl.a. Facebookgruppen Wineswap, hvor vinmagere, sommelierer, vinskribenter og andet godtfolk mødes samt Mosel Vin Konsulat, der fungerer som promotion for udvalgte vinavlere, feriehuse, Bed & breakfasts og restauranter i Mosel

google6dd57302b1510ffc
SiteLock