Om Rotweiss Vinimport

Kunsten at vælge.......


Bag enhver vin gemmer der sig en historie. Vinene i vores sortiment er yderst forskellige men har dog det tilfælles at de er fremstillet af dygtige vinmagere der hver især har en god historie at fortælle; En historie om vinmarker og druer, om vejret og ikke mindst om den proces det er, at lave en god vin. Og bag en hver god vin, står der som bekendt et menneske. Vi har haft lange og gode samtaler med "vores" vinmagere - og tro os når vi siger, at de kan deres håndværk. Passion, dedikation og respekt for naturen er blot nogle af de ord der går igen. Resultaterne af deres formåen kan du smage i hver enkelt flaske. Zum wohl:-)

Rotweiss Vinimport ApS blev grundlagt i 2018 ud fra den klare opfattelse af at der "manglede" noget på det danske vinmarked. Der sker overordenligt meget i disse år på både den tyske og den østrigske vinscene og det vil vi gerne være med til at formidle.

Vi synes selv at vi har fundet en lang række spændende og betalbare vine fra en flok yderst dedikerede vinavlere og  det vil glæde os hvis du har lyst til at smage. Zum wohl :-)

Rotweiss Vinimport ApS ejes og drives af Henrik Bækgaard Olesen og Max-Henrik Krause. Begge har vi en mangeårig interesse i vin. Henrik har boet og arbejdet i Tyskland frem til foråret 2019 og har således været "man on the road" medens Max-Henrik sørger for den daglige drift med udgangspunkt i Kolding.

Med Henrik´s tilbageflytning til DK, er det nu den østlige del af landet der på trækkes med ham. Ak, ja :-)

 

Vores portefølje består af vine fra en perlerække af "håndplukkede" vinmagere fra Tyskland, Østrig og Luxembourg. Hver især er nøje valgt ud fra det kriterie, at deres vine skal bibringe det danske marked noget nyt - og velsmagende!

Vi er både glade og stolte over at repræsentere hver eneste af vores leverandører og vi ser frem til et godt og frugtbart samarbejde i årene der kommer. Ting tager tid men med så stærk en portefølje, ved vi at vi har fat i den lange ende.


                             Tradition er ikke at bevare asken, men derimod at puste til gløderne:-)


Ved siden af.......

Udover nærværende importforretning har vi også gang i andre vinrelaterede aktiviteter. Bl.a. Facebookgruppen Wineswap, hvor vinmagere, sommelierer, vinskribenter og andet godtfolk mødes samt Mosel Vin Konsulat, der fungerer som promotion for udvalgte vinavlere, feriehuse, Bed & breakfasts og restauranter i Mosel

SiteLock
google6dd57302b1510ffc

Ved brug dette website accepterer du cookies

Læs mere
Godkend