Gager

Gager - Deutschkreuz - Østrig

                                     Topratede vine med karakter

Af Horst Gager:


Vingården Gager har altid været familieejet, men i gamle dage blev druerne leveret til det lokale kooperativ.


"På et tidspunkt laver jeg min egen vin" ... sagde min far, som arbejdede som maskinteknisk mester. Denne ide blev der spekuleret over, men i 1984 var det så vidt: Han skiftede svensknøglen ud med en beskærersaks og fyldte i 1984 de første flasker med Blaufränkisch. Med denne vin begyndte historien om vores vingård.

Vinen opnåede straks succes og fik bl.a. en pris af Falstaff.


Som tiden gik blev vindyrkningen mere og mere fokuseret og fordrev dyrkning af sukkerroer og korn fra gården.

I 1999 nåede vingården og vinmarkerne en størrelse, hvor min far ofrede sin karriere som bilmekaniker helt, for til gengæld at hellige sig sin passion for vin på fuld tid.

I 2003 gik jeg også ind i familiebranchen. I år 2000 fik jeg mulighed for at købe en byggegrund i centrum af Deutschkreutz, og vi besluttede os for at udvide vores forretning.


I 2000 og 2001 moderniserede og renoverede vi den gamle fabrik, som i dag er en af ​​de mest moderne vinerier i Østrig. I årerne der er gået, er vi vokset fra 4 ha til 40 ha.


Vi er forblevet tro på de røde druesorter og især til Blaufränkisch, men udover Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot og Syrah har vi også medtaget eksotiske druesorter som Rösler og Tannat i vores sortiment.

Min mor Paula og min søster Daniela også fuldt beskæftiget i vingården; Vi er således en rigtig familievirksomhed :-)

Kvalitet kommer fra vinmarkerne!. Kun under naturlige forhold dyrkes, sunde og fuldt modne druer der kan anvendes til fremstilling af gode vine. Det er vores overbevisning!

 

I kælderen handler det om at opretholde dette potentiale og hjælpe vinen med at udvikle sig til det maksimale uden at forstyrre de naturlige processer. Vores moderne kælderteknologi og innovative løsninger muliggør en mild og skånsom behandling af druer og vin.

Ein herausragender Wein entsteht nicht im Keller, sondern im Weingarten.  Unser oberstes Ziel beim Keltern ist es, das volle Qualitätspotenzial, welches im Weingarten geschaffen wurde, durch Sorgfalt und Umsicht im Keller zu erhalten und in den Weinen umzusetzen. Die Trauben werden daher so schonend wie nur möglich verarbeitet. Der Einklang von Mensch und Natur, in Synergie mit den Naturkräften ist uns wichtig. Modernste technische Hilfsmittel und Computertechnik unterstützen uns darin, die Qualität in reinster Form zu erhalten.Die geringe Stockbelastung und ein gewisses Alter der Rebstöcke bedeutet für uns eine enorme Qualitätssteigerung. Daher werden 100% unserer Trauben per Hand geerntet.

Das Wichtigste für unsere Weine ist jedoch, dass sie eine gewisse Liebe, Sorgfalt und Aufmerksamkeit vom Winzer bekommen.

google6dd57302b1510ffc

Ved brug dette website accepterer du cookies

Læs mere
Godkend