Christina Hugl

Christina Hugl - Weinviertel

                                                    Østrigske perler på flaske

Flere af Christina´s vine er såkaldte Pet-Nat (Pétillant Naturelle) - eller naturlig mousserende vine.

Modsat champagne (méthode champenoise) - der får tilsat bobler undervejs, gæres Pet-Nat vine færdig i flasken. Pga. den manglende ilt, omdannes gær og sukker til kuldioxid – altså bobler – i stedet for til alkohol.

Det færdige produkt er en frisk og let perlende vin, der har en lav(ere) alkoholprocent og som i det hele taget er en super dejlig drik:-)

Christina voksede op i Stützenhofen, en landsby med under 80 indbyggere i det nordlige Weinviertel.


Allerede i en tidlig alder, vidste hun at hun ville ud se verden. Det blev til arbejdede i gastronomien i et par år og her havde hun altid funktioner der var relateret til vin.


På et tidspunkt blev hjemløsheden for stor, og Christina rejste derfor hjem igen. Planen var at være tro mod gastronomien, men efterhånden blev hun mere og mere interesseret i sekt og mousserende vin; Produktion, forarbejdning – ja, alle processerne i vinfremstilling.


Og så stod Christina pludselig midt i sine forældres forretning og fik lov til at tage en masse ansvar.


Vin fascinerer mig enormt, men jeg er endnu mere fascineret af mousserende vin.

Jeg forsøger konstant - og på bedste vis, at videregive denne fascination til andre!

google6dd57302b1510ffc

Ved brug dette website accepterer du cookies

Læs mere
Godkend